Motorsåg från Stihl – MS 250 C-B till kampanjpris

By Harry • maj 9th, 2011
Hej och välkommen till oss på Harrys Cykel & Motor! Om du har några frågor till oss kan du alltid nå oss på telefon 08-500 200 98

Motorsåg från Stihl hittar du hos Harrys Cykel och Motor i Västerhaninge

Behöver du en motorsåg som passar alla slags arbeten på tomten, runt sommarstugan, gården eller för att kapa din egna ved? Just nu har vi ett bra pris på Stihl MS 250 C-B. Det är en allsidig bensinsåg med snabbkedjespänning, ElastoStart Plus och hög komfort. Denna motorsåg kommer med Sthils lågvibrerande komfortkedja och har en bra vikt-/effektförhållande.

Ordinarie pris 4890 :-
Kampanjpris 3990 :-

Vi på Harrys Cykel och Motor har arbetat med Stihl i många år och är väl bekanta med deras maskiner. Vi ser till att din motorsåg fungerar bra när den lämnar oss och om du behöver extra kedjor eller skyddsutrustning så kan vi hjälpa dig med detta. Vi utför även service på Stihl-maskiner om du skulle råka ut för något problem.

Vad är ElastoStart Plus?
När du startar din motorsåg så tvingar du kolven i cylindern att gå upp och ned, då ökar kompressionstrycket och det bildas ”krafttoppar” som belastar och sliter på muskler och leder. Med ElastoStart Plus dämpas krafttopparna med hjälp av ett specialhandtag och ett fjädersystem som leder till en jämn och bekväm start att din Stihl motorsåg.

Comments are closed.

 

« | Home

Bästa tiden för många frågor

maj 9, 2011
by: Harry • Tips

Kom förbi och använd vår pump!

maj 9, 2011
by: Harry • Tips